Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lasten museosunnuntai Milavidassa

Julkaistu 22.8.2018 13.59

Viitat viuhumaan ja helmat lentoon! Nyt pukeudutaan kuninkaalliseen tyyliin ja testataan riittävätkö taidot kruunupääksi! Näsilinnassa sijaitseva Museo Milavida täyttyy 26.8. runsaasta ohjelmasta, joka sopii kaikille yli 3-vuotiaille prinsseille ja prinsessoille, kuninkaille ja kuningattarille.

 

Kuninkaallisissa laukkakisoissa pääsee näyttämään taitojaan keppihevosen ratsailla ja Täti Taikakynän Hovikoulussa oppii tärkeitä kruunupäiden taitoja. Työpajassa voi askarrella arvolleen sopivan kruunun ja värityspisteellä värittää valtiaita. Hänen majesteettinsa Markus I kunnioittaa tapahtumaa läsnäolollaan ja kertoo perhekierroksella virkaveljensä Suomen kuninkaan tarinan.

Museo on avoinna kello 11–18, ohjelmaa on kello 11–16. Ohjelma sisältyy museon pääsymaksuun. Päivän järjestävät yhteistyössä Museo Milavida ja ILOILO Tuotantopalvelut.

Ohjelma

Klo 11 Palatsin ovet aukeavat
Klo 11–13 Keppihevosten kuninkaalliset laukkakisat (non stop)
Näsinkallion upeissa maisemissa mitellään näytösluontoisesti keppihevosten kuninkaallisissa laukkakisoissa! Esteradalla kisattaviin laukkakilpailuihin voi osallistua omalla keppihevosella tai museon lainapollella. Majesteetti Markus I palkitsee osallistujat kunniakirjalla. Laukkakisaa ei järjestetä sateella, jotta hienot hummat eivät kastu.

Klo 11–13 Väritä valtiaat -värityspiste (non stop)
Klo 12, 13, 14 ja 15 Täti Taikakynän Hovikoulut (kesto 30 min)
Täti Taikakynän Hovikoulussa opit muun muassa kävelemään tasaisen arvokkaasti, tekemään hienoimmat hoviniiaukset ja -kumarrukset sekä tietysti vilkuttamaan kuninkaalliseen tyyliin. Lähdöt Hovikouluun Näsilinnan ala-aulasta.

Klo 13.30 Perhekierros Suomen kuningas -näyttelyyn (kesto 30min)
Hänen majesteettinsa Markus I kertoo perhekierroksella virkaveljensä Suomen kuninkaan tarinan. Kierros sopii yli 5-vuotiaille. Lähtö kierrokselle Näsilinnan ala-aulasta.

Klo 14–16 Kruunutyöpaja (non stop)
Työpajassa voit askarrella arvollesi ja tyyliisi sopivan kruunun.

Klo 18 Palatsin ovet sulkeutuvat