Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Omapihlaja Hervannan ja Kehräsaaren terveysasemat sulkeutuvat 11.7.

Julkaistu 11.7.2018 14.24

Kesä vaikuttaa Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen aukioloaikoihin. Kaukajärven, Kämmenniemen ja Lielahden terveysasemat ovat suljettuina 2.7. –5.8.2018. Omapihlaja Hervannan ja Omapihlaja Kehräsaaren terveysasemat ovat suljettuina 11.7. lähtien. Kesäsulkujen jälkeen 1.8. keskustan ja Hervannan alueilla terveysasemapalveluiden tuottaja vaihtuu ja aiemmin Omapihlajassa asioineet siirtyvät Mehiläisen Oma Lääkärisi tai Tampereen kaupungin terveysasemien asiakkaiksi.

Verenpaineenmittaus terveysasemalla
 

Terveysasemien ollessa kiinni asiakkaat ohjataan avoinna oleville terveysasemille. Aika varataan terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 10023, joka palvelee joka päivä klo 7–22. Tampereen kaupungin terveysasemista koko kesän palvelevat Hatanpää, Hervanta, Linnainmaa, Tammelakeskus, Tipotie sekä Oma lääkärisi Tesoma. Lisäksi Oriveden terveysasema on auki kesän ajan.

Kesäsulkujen aikana terveysasemilla hoidetaan vain kiireellistä hoitoa tarvitsevat. Terveysasemilla työskentelevien sairaanhoitajien vastaanotoille voi kesäsulkujen aikanakin varata ajan etukäteen. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen sekä hoitaa lieviä sairauksia ja vammoja. Hän voi myös kirjoittaa lyhyitä sairauslomia ja antaa hoito-ohjeita. Ei-kiireellisiä vastaanottoaikoja voi varata 19.7.2018 alkaen.

Kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen poikkeavat kesäaukioloajat ja -sulut on koottu verkkosivulle osoitteeseen www.tampere.fi/sotenkesa.


Lisätietoja

Apulaisylilääkäri
Jukka Karjalainen
puhelin 040 639 7859
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki