Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Psykon suihkukohtauksen kahinaa Laikun Galleriassa

Julkaistu 6.7.2018 10.27

Kulttuuritalo Laikun Galleriassa on esillä lyhytelokuvia osana Haiharan taidekeskuksen Kerronta-teemanäyttelyä. Mukana on mm. Jonna Kinan " Arr. for a Scene?" -lyhytelokuva, joka on dokumentaarinen muotokuva kahdesta foley-taiteilijasta ja heidän työskentelystään yhden elokuvahistorian tunnetuimman kohtauksen parissa (Alfred Hitchcockin Psykon, 1960, suihkukohtaus).

Jonna Kinan Arr. for a Scene Laikun Galleriassa
 

Vuoden 2018 teemanäyttely laajentuu Haiharan taidekeskuksesta myös keskustaan. Tämän vuoden teema, Kerronta, kokoaa Laikkuun kolme hyvin erilaista teosta, jotka lähestyvät teemaa omista lähtökohdistaan.

Nähtävillä olevat teokset:

Jonna Kina ¦ Arr. for a Scene (2017)

Timo Wright ¦Embrace (2016)

Maija Blåfield ¦ Kulta-aika (2015)

Näyttely toteutetaan yhteistyössä AV-arkin kanssa.

Laikun Galleria on heinäkuussa avoinna:

ti - la klo 10 - 18. Vapaa pääsy.

Porrasremontin alettua sisäänkäynti Laikkuun tapahtuu Laikunlavan puoleisesta päädystä, esteettömän sisäänkäynnin ovesta.

Kerronta-teemanäyttely on avoinna Haiharan taidekeskuksessa 7.7.-5.8. Näyttelyn juryttänyt Jarno Vesala kertoo näyttelystä:

"Kerronta teemana voi olla hyvinkin suurieleinen, mutta näyttelyn alkuasetelmat ovat näennäisesti päinvastaiset. Näyttelyssä nähdään paljon pienieleisiä ja rauhallisia viitteitä tarinoista ja muistoista, joita katsoja olemassaolollaan täydentää. Pienieleisyydestä kasvaa hiljalleen vahvoja ja suuria teoksia. Nähtävien teosten tarinoiden kerronnassa kuuntelijalla on suuri merkitys."


Lisätietoja

Koordinaattori
Jarno Vesala
puhelin +358407035744
sähköposti [email protected]


Kuvat Jonna Kinan " Arr. for a Scene" -lyhytelokuva