Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vielä on puistokonserttikesää jäljellä

Julkaistu 5.7.2018 17.01

Puistokonsertit ovat päässeet tänäkin kesänä hyvään vauhtiin. Laikunlavalla on kuultu jo alkukesän bändi-illoissa musiikkia laidasta laitaan. Kesämaanantaisin lavalla on tuttuun tapaan laulettu yhteislauluja, torstaisin on puolestaan nautittu tanssin pyörteistä. Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämät puistokonsertit ovat tänäkin vuonna olennainen osa tamperelaista kesänviettoa.

Tammerhanurit kesän puistokonsertissa Laikunlavalla.
 

Hyvä uutinen on se, että konsertteja on edessä vielä pitkä liuta. Koko heinä- ja elokuun ajan pääsemme nauttimaan monista eri esityksistä ympäri kaupunkia. Uutena tapahtumapaikkana toimii tänä vuonna Tammelantorin lava, jonka niin esiintyjät kuin yleisö ovat ottaneet varsin hyvin haltuun. Lavalla soi tänä kesänä niin iskelmä, jazz kuin muutama muukin tyylisuuntaus. Kannattaa poiketa sinnekin kuuntelemaan, ja nauttia samalla vaikkapa torikahvit.

Puistokonsertit ovat siitä mukava tapahtumasarja, että niistä löytyy esityksiä useaan eri makuun. Monet esityksistä uppoavat yleisöön iästä huolimatta, ja siitä esimerkkinä voisi mainita vaikkapa tamperelaisen suomirock-trio Kormuksen. Heille Laikunlava on jo tuttu esiintymispaikka, ja tänä vuonna he saapuvat paikan päälle 18.7 järjestettävään bändi-iltaan. Kyseinen nuorten miesten kokoonpano ei jätä ketään kylmäksi – kannattaa tulla katsomaan, miksi!

On hyvä muistaa, että kesän aikana musiikkia ja tanssia on tarjolla myös kauempana keskustasta. Esimerkiksi Haiharan taidekeskuksessa voi samalla vierailulla tutustua niin paraikaa esillä olevaan näyttelyyn kuin puistokonserttienkin antimiin. Hatanpään Arboretumilla puolestaan voi nauttia vaikkapa piknik-eväitä samalla musiikkia kuunnellen.

Niin ikään palvelukeskuksissa on tarjolla puistokonsertteja asukkaiden iloksi aiempien kesien tavoin. Tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille, muiden puistokonserttien tapaan.

Nautitaan kesästä ja tavataan puistokonserteissa!


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Jaakko Laurila
sähköposti [email protected]


Teksti Laura Hyttinen

Kuvat Laura Hyttinen