Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Keikkakesä 2018 tarjoaa nuorille töitä ja yrityksille apukäsiä

Julkaistu 26.6.2018 16.26

100 ensimmäistä kampanjaan ilmoittautunutta yritystä saa nuoren tekemän ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut, WorkPilots ja Tampereen me-talo ovat mukana Keikkakesä 2018 -kampanjassa, jossa on mahdollisuus tarjota tamperelaisille nuorille keikkatöitä. Keikkatyö hoituu WorkPilots-sovelluksen kautta. Kyseessä on puhelinsovellus, jonka avulla työ löytää tekijänsä oikeaan aikaan. Palvelussa on nuoria Tampereen alueella jo yli tuhat.

Keikkatyö auttaa sekä yritystä että nuorta. Tekemätön työ tulee tehdyksi ja samalla nuori saa mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta.

Keikkatyö on vaivaton tapa saada apua tilapäiseen tarpeeseen. Tehtävät voivat olla parin tunnin keikkoja tai päivän mittaisia. Jokainen keikka on arvokas nuorelle. Yrityksen kannattaa myös muistaa, että kesällä keikkaa tehnyt nuori voi olla korvaamaton apu ympäri vuoden esimerkiksi loma-aikoina tai ruuhkahuippuina, sanoo Tampereen me-talon koordinaattori Riikka-Mari Hietamies.

Kesä on hyvää aikaa hoitaa ne työt, jotka ovat kiireessä jääneet odottamaan parempia aikoja. Nuori voi olla avuksi vaikka varaston siivoamisessa, mapittamisessa tai tapahtumien järjestämisessä. Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden verkostokoordinaattori Sanni Vihersaari toivoo, että yritykset huomaavat, mitä kaikkea lisäarvoa nuoret voivat yritykselle tuoda.

Nuoret ovat taitavia esimerkiksi sosiaalisen median kanssa. Lisäksi heillä on rohkeutta ja uskallusta heittäytyä erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin.

Keikkatyön teettäminen maksaa yritykselle 12,90 € + ALV (24%) /tunti. Se sisältää vakuutusmaksut ja nuoren työkorvauksen. Mitään muita kuluja ei synny, sillä sovellus on ilmainen ladata sekä käyttää. Yritys sitoutuu vain tilattuun keikkaan ja kaikki hoituu sovelluksen kautta ilman papereiden pyörittämistä. Kampanja sponsoroi sadalle ensimmäiselle yritykselle ensimmäisen tunnin 14–29 -vuotiaan tamperelaisen nuoren tekemää työtä ilmaiseksi. Kampanja päättyy 30.9.2018.

Lue lisää kampanjasta osoitteesta: Ulkoinen linkkiwww.workpilots.fi/keikkakesa


Lisätietoja

Yrityskoordinaattori
Riikka-Mari Hietamies
puhelin 040 156 1243
sähköposti [email protected]

Kasvupalvelut työnantajille ja yrityksille
sähköposti [email protected]
puhelin 040 580 8811

ma - pe klo 9.00 - 15.45