Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ehdokashaku Teknisen luovuuden palkinnon saajaksi käynnistyi

Julkaistu 15.6.2018 12.35

Tampereen kaupunki jakaa vuosittain Teknisen luovuuden palkinnon. Ehdokashaku vuoden 2018 palkinnon saajaksi on nyt käynnissä. Kaupunki etsii ehdokasta, joka on soveltanut teknistä osaamista käytäntöön innovatiivisella tavalla. Palkintoa ei ole tarkoitettu tieteellisen työn tukemiseen.

Palkinnon saajaksi voi esittää tamperelaista henkilöä tai tamperelaista työryhmää mutta ei yritystä. Myös itseään on mahdollista ehdottaa, eikä tämä vaikuta arviointiprosessiin. Voittajan valitsee Teknisen luovuuden palkitsemistoimikunta. Se huomioi arviossaan ehdotettujen innovaatioiden kaupallisen menestyksen ja/tai tulevaisuuden kaupallisen potentiaalin.

Tekninen luovuus voidaan käsittää ominaisuutena, joka kattaa laajasti erilaiset tekniikan- ja teknologian alat. Kehitetty sovellus voi olla tekninen laite tai esimerkiksi immateriaalisempi tietojärjestelmä, kunhan sitä leimaa jokin omaperäinen tai luova piirre, joka tekee siitä merkittävän omalla alallaan.

Palkintosumma on 5 000 euroa, ja se jaetaan Tampere Smart City Weekin yhteydessä järjestettävällä Tampereen kaupungin juhlavastaanotolla Raatihuoneella 11. lokakuuta. Palkintosumman lisäksi voittajalle tarjotaan kahden päivän rollup-paikkaa (sis. 2 hlöä) Mindtrek-konferenssiin 10.-11.10. Tampere-talossa.

Esityksen palkinnon saajasta voi tehdä verkkolomakkeella. Ehdokashaku päättyy maanantaina 3.9.2018.


Lisätietoja

Toimikunnan sihteeri
Suunnittelija
Minna Merikoski
puhelin 040 841 6917
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell