Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Toimijoiden ilmoittautuminen Hämeenpuiston Puistofiestaan on alkanut

Julkaistu 12.6.2018 13.28

Kävijämäärältään yksi Tampereen suosituimmista kaupunkitapahtumista järjestetään 19.8. kello 11–16. Järjestyksessään jo yhdeksäs puistojuhla täyttää Hämeenpuiston erilaisilla kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimipisteillä. Fiestan aikana Hämeenpuisto vilisee musiikkia, toimintaa ja uusia harrastuksia.

Hämeenpuistossa harjoitellaan tanssia
 

Toimipisteet eivät ole myyntipaikkoja, vaan pisteiden tarkoituksena on tarjota osallistujille mahdollisuus tavalla tai toisella päästä kokeilemaan ja kokemaan jotain uutta. Edellisten vuosien tapaan Harrastustori on osa Puistofiestaa, eli vierailijat voivat jo ennakkoon tutustua syksyllä alkaviin uusiin harrastusmahdollisuuksiin.

Tapahtumajärjestäjä Visit Tampere yhdessä Tampereen kaupungin Kulttuuripalveluiden kanssa haastaa kaikki tamperelaiset yritykset ja yhdistykset mukaan toteuttamaan koko perheen puistotapahtumaa. Toimipisteen pystyttäminen tapahtumaan on helppoa ja maksutonta. Jokaiselle toimijalle varataan puistosta paikka, ja yrityksen/yhdistyksen tarvitsee vain tulla paikalle ja rakentaa oma toimipisteensä. Visit Tampere kumppaneineen hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan 20.7. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittaudu nopeasti, sillä tänä vuonna paikkoja on vähemmän kuin aikaisempina vuosina.


Lisätietoja

Puistofiestan tuottaja
Inka Helin
puhelin 040 800 4191
sähköposti [email protected]


Teksti Nette Tuominen