Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Perheiden talon kesä: tule mukaan Kesäolkkariin

Julkaistu 4.6.2018 10.59

Perheiden talon ja Tammelan lähitorin yhteinen Kesäolkkari tarjoaa ajanvietettä ja tekemistä kaikenikäisille tamperelaisille kolmena päivänä viikossa läpi kesän Perheiden talon tiloissa Tammelakeskuksessa. Luvassa on myös juhannusjuhla.

Valokuva: Perhonen kukan lehdellä.
 

Yhteisen olohuoneen idealla toimiva Kesäolkkari avaa ovensa Tammelakeskuksen ja Perheiden talon salissa tiistaina 5.6.2018 klo 10. Kesäolkkari on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10–14.

Kesäolkkariin ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset vauvasta vaaviin. Sinne voi tulla viettämään aikaa, juttelemaan tuttujen kanssa, lukemaan, leikkimään tai pelaamaan. Paikalle voi poiketa yksin tai yhdessä perheen tai kaverin kanssa. Tarjolla on myös maksuton välipala klo 10–11. Tervetuloa mukaan!

Keskiviikkona 6.6. Kesäolkkarissa nähdään nukketeatteriesitys (Nukketeatteri Nirunaru). Esitys alkaa klo 11. Kesän kohokohtana ovat juhannusjuhlat, jotka pidetään keskiviikkona 20.6. klo 12–15. Torstaina 28.6. klo 11 ohjelmassa on yhteislaulua (Duo Marabe).

Vapaamuotoisen oleskelun lisäksi olkkarissa voi virkata yhteistä taideteosta virkkausnurkkauksessa, soittaa kitaraa, kuunnella musiikkia tai leikkiä leikkivarjolla. Tarjolla on myös yhteistä ohjelmaa. Tiistaisin luetaan satuja lapsille klo 10 ja aikuisten lukutuokio on klo 12. Keskiviikkoisin on bingoa klo 11, torstaisin järjestetään kesävisa klo 12.

Kesäolkkari on avoinna kolmena päivänä viikossa 5.6.–9.8. Kesäolkkari pidetään Tammelakeskuksen ja Perheiden talon salissa, os. Itsenäisyydenkatu 21 (sisäänkäynti Itsenäisyydenkadun puolelta). Toiminnan järjestävät Tampereen kaupungin Perheiden talo ja Tammelan Lähitori.

Perheiden talon syksyn toiminnasta tietoa nettisivuilla

Perheiden talon perhekahvilat ja -kerhot ovat jääneet kesätauolle. Niiden toiminta jatkuu syyskuussa. Kulmakahvila on avoinna vielä 9.6. Toiminta käynnistyy jälleen 10.8.

Lapsiperheiden palveluohjaajat tavoittaa kesällä aikana parhaiten Pyydä apua -lomakkeen kautta tai soittamalla oman asuinalueen palveluohjaajalle. Perheiden talossa palveluohjaajat ovat tavattavissa jälleen 13.8. alkaen ma-pe klo 9–11.

Mukulapysäkin lastenhoitotoiminta alkaa jälleen 6.9. Neuvolakioskin toiminta jatkuu 5.9. Neuvolakioskissa voi käydä äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolla ilman ajanvarausta.

Perheiden talon vertaisryhmien toiminta jatkuu syyskuussa. Tietoa käynnistyvistä ryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta päivitetään Perheiden talon nettisivuille.

Sijoitettujen lasten vanhemmille tarkoitettuihin Voikukkia -vertaisryhmiin voi ilmoittautua 17.8.2018 mennessä. Tarkemmat tiedot ryhmästä ja siihen ilmoittautumisesta löytyvät Voikukkia-vertaistukiryhmän nettisivuilta.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen