Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ympäristötori Tammelantorilla aloittaa Vihreän viikon

Julkaistu 1.6.2018 10.50

Tampereen Vihreää Viikkoa vietetään taas kesäkuun alussa. Viikko on täynnä erilaisia ympäristötapahtumia ja luontoretkiä. Vihreän viikon aloittaa maanantaina 4.6.2018 Ympäristötori Tammelantorilla kello 16–20.

kuva: musiikkiesitys Ympäristötorilla
 

Ympäristötorilta löydät tavaranvaihtoalueen, vihermullanjakopisteen, vaarallisia jätteitä ja metalliromua vastaanottavan Repe- ja Romu -kuormurikaksikon, Tampereen Puutarhaseuran info- ja taimipisteen ja Aurinkotorin, jossa esitellään ja myydään energia- ja rakentamistuotteita. Paikalla on noin 50 ympäristötoimijaa esittelemässä toimintaansa, ja myynnissä on ympäristöystävällisiä tuotteita ja purtavaa. Luvassa on myös musiikkiesityksiä.

Vihreällä viikolla voit myös osallistua vieraslajitalkoisiin Kaupissa, kompostointikurssille, yölaulajaretkelle Terälahdessa ja opiskella omaehtoista luonnonhoitoa kaupunkisissikoulutuksessa. Ohjelmassa on myös tutustumista ympäristöluotsitoimintaan ja kaupunkiluontoretkiä Tammerkosken ympäristössä. Lauantaina 9.6. Pakkahuoneen aukiolla ja Tullintorilla on Tekasin käsityöfestarit.

Vihreää viikkoa vietetään myös Pirkkalassa ja ensimmäistä kertaa myös Ylöjärvellä. Vihreän viikon järjestää Ekokumppanit Oy yhteistyökumppaneineen.


Lisätietoja

Ekokumppanit =y
Projektipäällikkö
Harri Helin
puhelin 040 801 67 86