Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kaupunginvaltuusto kokoontuu talous- ja strategiaseminaariin

Julkaistu 31.5.2018 8.40

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 4. kesäkuuta talous- ja strategiaseminaariin Tampere-taloon. Seminaarista raportoidaan kaupungin Twitter-profiilissa @tamperelive. Keskusteluun Twitterissä voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto.

Seminaarin avaa pormestari Lauri Lyly. Toiminnan ja talouden suunnittelun lähtökohdista alustaa konsernijohtaja Juha Yli-Rajala. Tampereelle laadituista väestöskenaarioista kertoo valtiotieteiden tohtori Timo Aro, jonka näkemyksiä kommentoivat talousjohtaja Jukka Männikkö sekä apulaispormestarit Aleksi Jäntti, Johanna Loukaskorpi ja Anna-Kaisa Heinämäki.

Hyvinvoinnin, kaupunkiympäristön sekä elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueiden näkymistä vuoteen 2019 kertovat johtajat Taru Kuosmanen, Mikko Nurminen ja Teppo Rantanen.

Tilannekatsauksen sote- ja maakuntauudistuksesta sekä Tampere 2020 -valmistelusta tuovat yhteysjohtaja Tuukka Salkoalho ja projektipäällikkö Sanni Pöntinen. Seminaaripäivän vetää yhteen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen.


Teksti Raija Lindell