Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaalla ilta- ja yötöitä

Julkaistu 29.5.2018 15.37

Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaa-alueella aloitetaan tiistaina 29.5.2018 ilta- ja yötyöt. Niitä tehdään 17.30–3.00. Tällä halutaan varmistaa alueurakan pysyvän aikataulussa. Ilta- ja yötyöt jatkuvat noin viiden viikon ajan. Työt päiväaikaan jatkuvat normaalisti. Ilta- ja yövuoron vahvuuteen kuluu yksi kaivinkone ja kolme kuorma-autoa.

kuva: Sulkavuoren keskuspuhdistamon työmaa
 

Ilta- ja yötöinä tehdään kaivuutöitä sekä kuljetuksia Sulkavuorelta Hylliniitynkadun meluvalliin ja Postitorvenkadun ja Särkijärvenkadun kulmaukseen rajautuvalle välivarastoalueelle.

Ilta- ja yötöitä tehdään vain poikkeustilanteissa erikseen pyydettävällä luvalla rakennuttajalta ja ympäristönsuojeluviranomaisilta. Ilta- ja yötyöt eivät vaadi käytännössä poikkeustoimenpiteitä kesän valoisana aikana, johon merkittävimmät maanajotyöt ajoittuvat. Syksymmällä Ilta- ja yötyöt vaativat tehostettua valaistusta työskentelyalueella. Tämä toteutetaan käytännössä työalueelle sijoitettavilla valomastoilla ja pitämällä työkoneiden majakat päällä kaikissa tilanteissa.