Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kuusi terveysasemaa palvelee koko kesän

Julkaistu 23.5.2018 14.11

Tampereen kaupungin terveysasemista koko kesän palvelevat Hatanpää, Hervanta, Linnainmaa, Tammelakeskus, Tipotie sekä Oma lääkärisi Tesoma. Lisäksi Oriveden terveysasema on auki kesän ajan.

Valokuva: Verenpaineen mittaaminen Hervannan terveysasemalla.
 

Kaukajärven, Kämmenniemen ja Lielahden terveysasemat ovat kiinni 2.7.–5.8.2018. Omapihlaja Hervannan ja Omapihlaja Kehräsaaren terveysasemat ovat puolestaan suljettuina 11.–31.7. Asemien ollessa kiinni potilas ohjataan hoitoon avoinna oleville terveysasemille. Aika varataan terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 10023, joka palvelee joka päivä klo 7–22.

Uusi reseptisi ajoissa kesää varten

Kesäsulkujen aikana 2.7.–5.8. terveysasemilla hoidetaan vain kiireellistä hoitoa tarvitsevat. Nyt onkin hyvä hetki tarkistaa, että reseptit on uusittu kesäksi, lomamatkalla tarvittavat rokotukset ovat kunnossa ja lääkärintodistukset on hankittu ennen kuin terveysasemien kesäsulut alkavat. Helpoiten reseptit saa uusittua omakanta.fi-palvelun kautta.

Terveysasemilla työskentelevien sairaanhoitajien vastaanotoille voi kesäsulkujen aikanakin varata ajan etukäteen. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen sekä hoitaa lieviä sairauksia ja vammoja. Hän voi myös kirjoittaa lyhyitä sairauslomia ja antaa hoito-ohjeita.

Normaaleja, ei-kiireellisiä vastaanottoaikoja voi varata heinäkuun puolenvälin jälkeen.

Poikkeavat kesäaukioloajat osoitteessa www.tampere.fi/sotenkesa

Kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen poikkeavat kesäaukioloajat ja -sulut on koottu verkkosivulle osoitteeseen www.tampere.fi/sotenkesa.


Lisätietoja

Ylilääkäri
Kati Myllymäki
puhelin 040 801 6905
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Opa Latvala