Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 21.5. klo 17

Julkaistu 18.5.2018 13.26

Tampereen kaupunginvaltuusto päättää kokouksessaan kahden yhtiön perustamissopimuksen hyväksymisestä sekä luottamushenkilöiden palkkioista ja pormestarin ja apulaispormestareiden palkoista.

Valtuuston hyväksyttävänä on kaksi perustamissopimusta. Tampereen kaupunki yhtiöittää ateria- ja puhtauspalveluista vastaavan Tampereen Voimia Liikelaitoksen ja perustaa Pirkanmaan Voimia Oy:n Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Talous- ja henkilöstöhallinnon yhtiön Monetra Oy:n Tampereen kaupunki perustaa yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Oulun kaupungin sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorina videolähetyksinä verkosta sekä kokousten jälkeen julkaistavilta videotallenteilta. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on osoitteessa Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa n. klo 16.45.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi myös kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twitter-tilillä @tamperelive. Käsittelyssä olevista aiheista voi keskustella kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto.


Teksti Anna-Maria Maunu