Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Nuoret innovoivat digitaalisia ratkaisuja

Julkaistu 11.4.2018 11.34

SOMEJAM Tampere 2018 tarjoaa nuorille digitaaliseen suunnitteluun keskittyvän tapahtuman eli hackathonin 13.–14.4.2018 Tampereen keskustassa. Tapahtumassa tamperelaiset nuoret suunnittelevat yhdessä nuorisotyön ja teknologisen kehittämisen asiantuntijoiden sekä korkeakouluopiskelijoiden kanssa työryhmissä esimerkiksi mobiilisovelluksia ja digitaalisia pelejä.

Nuoria istuskelemassa tietokoneiden kanssa
 

Kaksipäiväinen tapahtuma huipentuu lauantaina 14.4.2018, kun moniammatillisista asiantuntijoista muodostuva arviointiryhmä valitsee voittajatiimin, joka pääsee kehittämään ideaansa eteenpäin Y-Kampuksella.

SOMEJAM Tampere 2018 –tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan yhteensä 60 osallistujaa, joista noin puolet ovat nuoria Sammon keskuslukiosta, Tampereen teknillisestä lukiosta ja Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiosta. Lisäksi mukana on nuoria Tampereen kaupungin nuorisotyön hankkeista.

Somejam Tampere 2018 -tapahtuman järjestelyistä vastaavat Tampereen yliopiston mediakasvatuksen kansainväliset maisteriopiskelijat. Tapahtumaa ovat tekemässä Tampereen kaupungin nuorisopalvelut, Tampereen yliopisto, digitaalisen nuorisotyön osaamiskeskus Verke ja Y-kampus.

Lisätietoja:

Sirkku Kotilainen, professori, puh. 040 190 9719, sirkku.kotilainen(a)uta.fi
Angel Dimitrievski, dimitrievski.angel.x(a)student.uta.fi

Tutustu tapahtuman ohjelmaan alla olevan linkin kautta.