Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tesomalle tulee kaksi värikästä munapuuta

Julkaistu 28.3.2018 9.53

Tampereen Tesomalla asukkaiden toteuttama värikäs pääsiäismunapuu tekee paluun. Viime vuonna alkunsa saanut pääsiäismunapuu tehdään jo toisen kerran. Tänä vuonna tesomalaisten maalaamat pääsiäismunat ripustetaan kiirastorstaina 29.3. Tesoman uuden liike- ja hyvinvointikeskuksen vieressä oleviin puihin, missä ne ilahduttavat huhtikuun puoliväliin asti.

Pääsiäismunien ripustus munapuuhun.
 

Viime vuonna tesomalaiset maalasivat talkoilla yli tuhat iloisen värikästä pääsiäismunaa. Munia tehtailtiin niin päiväkodeissa, kouluissa, kerhoissa ja ikäihmisten palvelutalolla kuin myös kiertävissä munanmaalauspajoissa, jotka poikkesivat pizzerioihin ja pubeihin. Pääsiäismunat ripustettiin vanhan kirjastotalon vieressä olevaan pihlajaan.

Tesoman pääsiäismunapuu osoittautui suureksi menestykseksi. Tesomalaisten toiveesta munapuu tekee tänä vuonna paluun - ja tällä kertaa tuplana! Pääsiäismunat ripustetaan kahteen puuhun, jotka ovat Tesomankadulla Tesoman uuden liike- ja hyvinvointikeskuksen vieressä.

Tesoman yhteisöllisen pääsiäismunapuun on mahdollistanut Tampereen kaupungin Oma Tesoma -hanke ja Tessun kulttuurihöntsyt.


Lisätietoja

Suunnittelija
Johanna Kurela
puhelin 040 139 1539
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Kurela

Kuvat Teemu Keskinen