Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kansainvälisiä leirejä tamperelaisille nuorille

Julkaistu 15.3.2018 10.51

Nuorisopalvelut järjestää ensi kesänä kaksi kansainvälistä leiriä: yhden Saksan Essenissä ja toisen Unkarin Miskolcsissa. Leireille haetaan osallistujiksi 14–18-vuotiaita tamperelaisia. Ilmoittautuminen on avoinnna 18.4.2018 asti.

Nuoret naiset nauravat
 

Kansainvälinen leiri Saksan Essenissä
Lähde mukaan kansainväliselle leirille Esseniin! Leirin teemana on tänä vuonna Music-Melody-Makers eli musiikki. Leiri on suunnattu 16–18-vuotiaille tamperelaisille nuorille ja se järjestetään 27.7.–4.8.2018. Leirillä työskennellään työpajoissa, joissa yhdistetään musiikin eri elementtejä, ääntä ja tanssia. Näistä elementeistä luodaan oma esitys leiriviikon lopuksi.

Osallistujilla tulee olla musiikillista kokemusta (soitin, laulu) sekä riittävä englannin kielen taito, jotta työskentely ja kommunikointi leirillä on sujuvaa. Mukaan mahtuu 4 nuorta (sooloartisti tai ryhmä/bändi).

Lähtijän tulee itse kustantaa lennot. Majoitus, ruoat sekä leiriohjelma on osallistujille maksutonta. Mukaan lähtee kaksi nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaaja.

Kansainvälinen leiri Unkarin Miskolcissa
Unkarin Miskolcin leiri järjestetään kauniissa maisemissa Balaton järven rannalla 31.7.–7.8.2018. Leirin aikana tutustutaan muiden osallistujamaiden kulttuureihin niin perinteiden, pelien, ruoan kuin musiikinkin kautta. Sinulla on myös mahdollisuus saada uusia ystäviä ympäri maailmaa ja vahvistaa englannin kielen osaamista!

Mukaan reissuun mahtuu 10 iältään 14–16-vuotiasta nuorta. Kommunikointi leirillä tapahtuu englanniksi.

Lähtijän tulee itse kustantaa lennot. Majoitus, ruuat sekä leiriohjelma ovat osallistujille ilmaisia. Leirille mukaan lähtee kaksi nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajaa.

Ilmoittautumiset e-lomakkeen kautta viimeistään 18.4.2018.


Lisätietoja

Koordinaattori
Tiina Tokee-Peltoniemi
puhelin 040 660 8438
sähköposti [email protected]