Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kouluun ilmoittautuminen uudistuu Tampereella

Julkaistu 8.1.2018 10.55

Tampereen kaupungin järjestämässä esiopetuksessa olevien, ensi syksynä koulunsa aloittavien lasten ei enää tarvitse ilmoittautua kouluun. Jatkossa tieto ensimmäisen luokan aloittavasta oppilaasta siirtyy kunnallisesta esiopetuksesta sähköisesti suoraan kouluun.

 

Jos lapsi on muussa kuin kunnallisessa esiopetuksessa, esimerkiksi yksityisessä esiopetuksessa, tai muuttaa Tampereelle toiselta paikkakunnalta, hänet tulee ilmoittaa ensimmäiselle luokalle. Tällöin huoltaja ilmoittaa hänet kouluun 8.-23.1.2018 välisenä aikana Tampereen kaupungin internetsivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Jos oppilas pyrkii ensimmäiselle luokalle vieraskieliseen opetukseen tai Tampereen kansainväliseen kouluun, hänen pitää osallistua soveltuvuuskokeeseen. Soveltuvuuskokeisiin ilmoittaudutaan erikseen 8.1.–21.1.2018 sähköisellä lomakkeella, joka löytyy kyseisen koulun omalta internetsivulta. Vieraskielistä opetusta antavat koulut ovat:

  • Saksan kieli: Tammelan koulu
  • Ranskan kieli: Wivi Lönnin koulu
  • Englannin kieli: Tampereen kansainvälinen koulu (Fista)

Aamu- ja iltapäivätoimintaan haetaan huhtikuussa

Ensimmäisen ja toisen luokan sekä erityisen tuen oppilaille tarkoitettuun aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuonna 2018–2019 järjestetään haku 9.4.–22.4.2018.

Lisätietoa koulun aloittamisesta, ilmoittautumisesta sekä aamu- ja iltapäivätoiminnasta on kaupungin internetsivuilla.


Lisätietoja

Varhaiskasvatusjohtaja
Elli Rasimus
puhelin 050 523 7386
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Opa Latvala