Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Raitiotien rakentamisesta liikennemuutoksia Hervantaan Insinöörinkadulle ja Hermiankadulle

Julkaistu 30.11.2017 15.11

Hervannassa aloitetaan joulukuun alussa uusia työvaiheita raitiotien rakentamisessa sekä Insinöörinkadulla että Hermiankadulla. Hervannan Insinöörinkatu Muutetaan yksisuuntaiseksi myös Opiskelijankadun ja Orivedenkadun välillä.

Insinöörinkadulla jatketaan vesihuoltolinjan muutostöitä Opiskelijankadun ja Orivedenkadun välille viikosta 49 alkaen. Työt kaventavat Insinöörinkatua työalueen kohdalta, ja kyseinen osuus kadusta muuttuu yksisuuntaiseksi siten, että ajosuunta on pohjoiseen eli Tampereen keskustan suuntaan. Samaan aikaan Insinöörinkatu on Kanjoninkadun ja Orivedenkadun välillä edelleen yksisuuntainen vielä noin kolmen viikon ajan.

Hermiankadulle uudet ajolinjat

Hermiankadulle tulee autoliikenteelle uusi ajolinjaus viikolta 49 alkaen kun kadun eteläreunaa levitetään Visiokadun ja Saavutustenkadun välillä. Kävelijöille ja pyöräilijöille opastetaan reitit työalueen ohi.

Katua levitetään, jotta sen pohjoisreunalla voidaan aloittaa louhintatyöt joulukuun alussa. Töiden kesto on noin kolme kuukautta. Louhintatöistä tiedotetaan alueella toimivia tarkemmin erikseen. Työalueiden kohdalla autoliikenteen suurin sallittu nopeus on 30 kilometriä tunnissa.Lisätietoja

Raitiotieallianssi
Hervannan alueen lohkopäällikkö
Antti Mäki
puhelin 050 532 2600


Teksti Marja Merta