Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Työnhakijoille tarjotaan vertaistukea ja keikkatöitä

Julkaistu 6.11.2017 15.01

Tampereen kaupungin verkkosivuille on koottu uusia sovelluksia työnhakijan työkalupakkiin. Sovellusten avulla työnhakija voi esimerkiksi etsiä vertaistukea, ilmoittautua keikkatöihin tai harjoitella tietoisuustaitoja.

 

Työnhakijan työkalupakista löytyy neljä erilaista palvelua. Työkalupakin Work Pilots -sovelluksessa työnhakija voi tarjoutua tekemään kotitalouksien ja organisaatioiden tilaamia työkeikkoja 10 euron tuntipalkalla. Huoleti-sovellus on puolestaan kehitetty verkostoitumiseen muiden työnhakijoiden kanssa. Sovelluksessa työnhakija voi chattailla muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kolmanneksi palveluksi valittu Jännä juttu -verkkovalmennus auttaa esiintymisjännityksestä kärsiviä. Kompassi-verkkovalmennusohjelmassa puolestaan etsitään uutta suuntaa elämälle muun muassa tietoisuustaitoja harjoittelemalla.

Sovellukset ovat ilmaiseksi työnhakijoiden käytössä tammikuun 2018 loppuun asti. Kaupungin digiohjelma ja työllisyyspalvelut ovat valinneet sopivimmat sovellukset kolmen kuukauden kokeilujaksolle.

- Toivomme, että sovelluksia kokeilleet työnhakijat antaisivat rehellistä palautetta, ovatko he kokeneet ne hyödyllisiksi, sanoo digiohjelman projektipäällikkö Janne Taiponen.

Kokeilujakson aikana työkaluja arvioidaan ja päätetään, jatketaanko niiden ylläpitoa jatkossa.

Uudet palvelut on koottu osoitteeseen www.tampere.fi/tyonhakijantyokalupakki.

Jos haluat tarkempia tietoja sovelluksista, voit osallistua avoimeen Työnhakijan uudet digitaaliset palvelut -tilaisuuteen 8.11. klo 9.30–11.30. osoitteessa Satakunnankatu 18 A, Tampere (Talent Space). Sovellusten toteuttajat ja käyttäjät kertovat tapahtumassa palveluista.

Tiedotetta muokattu 6.11. klo 15:32. Janne Taiposen puhelinnumero korjattu.

Tiedotetta muokattu 6.2.2018 klo 14:30. Poistettu linkitys osoitteeseen www.tampere.fi/tyonhakijantyokalupakki, koska kokeilu on päättynyt ja sivu on poistettu.


Lisätietoja

Kehityspäällikkö
Janne Taiponen
sähköposti [email protected]


Teksti Hanna Porrassalmi

Kuvat Alex Mazurov