Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Hanna Karojärvestä vammais- ja esteettömyysasiamies

Julkaistu 2.10.2017 15.12

Yhteiskuntatieteiden maisteri Hanna Karojärvi on valittu Tampereen kaupungin vammais- ja esteettömyysasiamieheksi. Hän aloitti toimessaan maanantaina 2.10.2017. Toimi on määräaikainen vuoden 2018 loppuun asti.

Karojärvi tulee tehtävään Lempäälän kunnan vanhustyön johtajan virasta. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa perusturvajohtajan ja vammaistyönjohtajan tehtävissä Someron kaupungilla.

– Vammais- ja esteettömyysasiamiehen tehtävä on jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä tärkeä. Yhdenvertaisuuden ja esteettömyyden edistäminen hyödyttää lopulta kaikkia kaupunkilaisia. Asioihin voidaan vaikuttaa yhteistyötä tekemällä – tapaamiset eri yhteistyötahojen kanssa tulevatkin olemaan työn alkuvaiheessa ensiarvoisen tärkeitä, kertoo Karojärvi.

Tampereen kaupungilla on ollut vammais- ja esteettömyysasiamies vuodesta 2007 lähtien. Hän edistää vammaisten ja eri tavoin toimintaesteisten henkilöiden edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena kaupunkilaisena. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös rakennetun ympäristön ja palvelujen esteettömyyden ja saavutettavuuden edistäminen.

Hanna Karojärven tavoittaa numerosta 040 801 6188 ja sähköpostitse osoitteesta hanna.karojarvi(a)tampere.fi.


Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö
Mika Vuori
puhelin 040 806 3132
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala