Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vaikuta strategian ja brändin sisältöihin

Julkaistu 5.9.2017 9.41

Tampereen kaupunki kysyy kaupunkilaisten, sidosryhmien ja kaupungin henkilöstön näkemyksiä strategialuonnoksesta ja ajatuksia bränditarinaan tampereenkasvot.fi-verkkosivulla 5.9. – 24.9.2017. Vastaamalla kyselyyn voi vaikuttaa sekä Tampereen strategian sisältöön että Tampereen bränditarinan kirkastamiseen.

Ilmakuva Tampereesta
 

Tampereen uudesta strategiasta on valmistunut kommentoitavaksi luonnos, jossa linjataan, millainen Tampereen halutaan olevan tulevaisuudessa, miten se erottuu muista ja miten haluttuun suuntaan edetään. Tampereen bränditarinan kirkastamisella tavoitellaan yhteistä viestiä, joka vie Tampereen kartalle myös kansainvälisesti. Yhteinen tarina vahvistaa mielikuvaa ja kokemusta Tampereesta.

Strategialuonnosta ja bränditarinaa on valmisteltu kevään ja kesän aikana laajan tausta-aineiston sekä useiden seminaarien ryhmätöiden pohjalta. Strategian keskeinen lähtökohta on pormestariohjelma. Kaupunginvaltuusto hyväksyy strategian lokakuussa. Tampereen brändin suuntaviivat linjataan vuoden lopulla.

Osallistu kyselyyn, kerro mielipiteesi ja vaikuta Tampereen strategia- ja brändityöhön!

Strategialuonnos on luettavissa Tampere.fi/strategia -sivulla.


Lisätietoja

Strategiajohtaja
Reija Linnamaa
puhelin 040 572 9610

Yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Tuija Telén
puhelin 040 801 6009


Teksti Raija Lindell