Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lahjoitus- ja tukirahaston apurahoja voi hakea kesäkuun ajan

Julkaistu 31.5.2017 10.36

Tampereen kaupungin vuoden 2017 Lahjoitus- ja tukirahaston apurahojen hakuaika alkaa 1. kesäkuuta. Hakemukset liitteineen on toimitettava kaupungille 30. kesäkuuta kello 15.45 mennessä. Lahjoitus- ja tukirahasto myöntää harkinnanvaraisia avustuksia hakijoille joiden kotikunta on Tampere. Viime vuonna apuraha myönnettiin 41 hakijalle.

Kuva: Lapsi piirtää
 

Apurahaa tai avustusta saa muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin: peruskoulua käyvien lasten lomaleirien ja -retkien rahoittamiseen, lahjakkaille opiskelijoille, varattomille opiskelijoille opintoihin tai opiskeluvälineisiin, ammatti- tai muun kirjallisuuden hankkimiseksi erityiskirjastoihin, luovaa sekä esittävää taiteellista toimintaa varten, juhla- ja virkistystilaisuuksien järjestämiseksi vähävaraisille henkilöille, tutkimusten ja selvitysten hankkimista varten sekä vanhusten, suurien perheiden ja varattomien henkilöiden asunto- ym. sosiaalisten olosuhteiden kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Hakemuksessa tulee käydä ilmi, mihin käyttötarkoitukseen apurahaa anotaan. Apurahaa ei myönnetä vuonna 2016 apurahan saaneille.

Apurahaa haetaan Tampereen kaupungin verkkosivuilla olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Hakemus on toimitettava määräpäivään mennessä. Myös kaikki tarvittavat liitteet on toimitettava hakemuksen ohessa. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei oteta huomioon.

Hakemukseen voi liittää sähköisiä liitteitä. Paperiset liitteet toimitetaan Tampereen kaupungin kirjaamoon (Puutarhakatu 6, PL 487, 33101 Tampere).

Lahjoitus- ja tukirahaston toimikunta tekee päätöksen myönnettävistä apurahoista ja avustuksista elokuussa. Päätös lähetetään tiedoksi kaikille apurahaa hakeneille.

Tarkemmat tiedot Lahjoitus- ja tukirahastosta sekä apurahojen käyttötarkoituksesta ja hakumenettelystä löytyvät Tampereen kaupungin verkkosivulta:


Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö
Tuula Mikkonen
puhelin 040 800 4962
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell

Kuvat Hanna Leppänen