Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Turvallisempi Tampere - vastaa turvallisuuskyselyyn

Julkaistu 24.5.2017 9.48

Koetko olosi turvalliseksi kävellessäsi asuinalueellasi iltaisin? Mitkä asiat huolestuttavat kotikulmillasi? Oletko kohdannut rikoksen tai tapaturman asuinalueellasi? Vastaa Tampereen turvallisuuskyselyyn 20.6. mennessä ja auta parantamaan turvallisuutta.

Kuva: Tampere-maisema Näsinneulasta
 

Turvallisuus koskettaa jokaista kaupungin asukasta. On tärkeää, että Tampereella on turvallista asua nyt ja myös tulevaisuudessa. Kattavan kuvan muodostamiseksi kaupungin turvallisuustilanteesta on kerätään tietoa alueen asukkailta ja muilta aluetta käyttäviltä ja siellä liikkuvilta henkilöiltä. Tämän kyselytutkimuksen tarkoituksena on tuoda arvokasta lisätietoa viranomaisten käyttöön Tampereella tehtävän turvallisuustyön pohjaksi. Kyselyn tuloksista on myös apua tilastollisen perustiedon kohdentamisessa esimerkiksi asuinalueittain.

Haluamme tietää kokemuksistasi, jotta voimme parantaa Tampereen ja asuinalueesi turvallisuutta. Annathan meille arvokasta tietoa vastaamalla kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 10−15 minuuttia.

Tampereen kaupunki toteuttaa turvallisuuskyselyn yhteistyössä rikoksentorjuntaneuvoston kanssa. Yksittäisen vastaajan vastaukset ilmene kyselyn tuloksista. Tutkimuksen päätyttyä tutkimusaineisto arkistoidaan ilman tunnisteita Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon myöhempää tutkimuskäyttöä varten.

Lisätietoja

Riskienhallinta- ja turvallisuuspäällikkö Jouni Perttula, p. 040 196 6512 Tampereen kaupunki
Erikoissuunnittelija Markus Alanko, p. 0295 150 400, Rikoksentorjuntaneuvoston sihteeristö
Suunnittelija Sonja Tanttari, p. 050 317 2628, Rikoksentorjuntaneuvoston sihteeristö

Tiedotetta muokattu 13.6.2017: Vastausaikaa pidennetty 20.6. asti.