Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Työllisyysviikolla rekrytoinnin salat aukeavat

Julkaistu 9.5.2017 9.16

Tampereella järjestetään työnhakijoille suunnattu työllisyysviikko 15.–19.5.2017. Tapahtuman pääpaikkana toimii TalentSpace Finlaysonin alueella. Lisäksi viikolla on eri toimipaikoissa avointen ovien tilaisuuksia.

Kuva: Työnhakijoita koulutuksessa
 

Maanantaina 15.5. voi vierailla työnhakijoiden avoimessa toimintatilassa TreStartissa Finlaysonin alueella (TalentSpace, Satakunnankatu 18 A) kello 9–15 ja TreduNavi -hakupalvelussa (Sammonkatu 45) kello 9–15. Lisäksi alle 30-vuotiaiden nuorten neuvontapiste Ohjaamossa (Puutarhakatu 2) ovat ovet avoinna kello 12–15.

Tiistaina 16.5. työnhaun uudet palvelut esittäytyvät ja rekrytoinnin salat aukeavat kello 11.30–15.00 Talent Spacessa (Satakunnankatu 18 A), jossa muun muassa Vincitin Saana Rossi kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon työtä hakiessa. Työnhakijan palvelukioskeilla voi tutustua kaupungin työllisyyspalveluihin, Tredun koulutusvaihtoehtoihin ja Oppisopimuskeskuksen palveluihin.

Keskiviikkona 17.5. keskitytään osaamisen tunnistamiseen ja markkinointiin. Tarjolla on esimerkiksi osaamisen pikasparrausta, mahdollisuus tehdä videomuotoinen CV ja opetella työnhaun hissipuhe. Rekrytoija Juha Latvala jakaa vinkkejä oman osaamisen myyntiin.

Torstaina 18.5. keskitytään työllistymisen uusiin tapoihin. Ohjelmassa on puheenvuoroja ja työnhakijan palvelukioskeja eri teemoilla.

Perjantain 19.5. ohjelma täsmentyy lähiaikoina tapahtuman työllisyysviikko.fi -verkkosivuille.

Viikon järjestävät Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut sekä kaksi ESR-rahoitteista hanketta: 6Aika/Näyttämöt ja kasvunpajat ja TUTTU-6aika, Tampereen osahanke. Viikko liittyy valmisteilla olevaan työllisyyskokeiluun.

Tampereen kaupunkiseudun kunnat sekä Punkalaidun ja Sastamala aloittavat yhteisen työllisyyskokeilun elokuun alusta alkaen, jos eduskunta hyväksyy asian edellyttämän lakimuutoksen. Mikäli kokeilu alkaa, kunnat järjestävät työ- ja elinkeinotoimiston sijasta työllisyyspalvelut niille työttömille asukkailleen, jotka saavat Kelasta työmarkkinatukea tai peruspäivärahaa.

Logot: 6Aika - EU - EAKR - ESR - Vipuvoimaa EU:sta

Lisätietoja

Viestintäsihteeri
Katja Idman
puhelin 040 806 4259

Kehitysjohtaja
Mika Itänen
puhelin 040 566 1245
sähköposti [email protected]

Tampereen kaupungin työllisyysjohtaja
Regina Saari
puhelin 050 346 9603
sähköposti [email protected]


Teksti Anna Vilhula

Kuvat Opa Latvala