Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.

Julkaistu 28.4.2017 13.58

Vuonna 2016 uuden suosion saanut Unelmien liikuntapäivä houkuttaa ihmisiä liikkumaan jälleen keskiviikkona 10. toukokuuta 2017. Kaikkien yhteisenä liikkumisen juhlapäivänä pääsee kokeilemaan erilasia lajeja ja löytämään uusia harrastuksia, ystäviä ja yhteisöjä. Tapahtumia järjestävät muun muassa yritykset, urheiluseurat, työporukat ja yksittäiset ihmiset. Vielä ehtii ilmoittamaan myös oman tapahtumansa osaksi päivän ohjelmaa.

Unelmien liikuntapäivän logokuva
 

Tampereella on Unelmien liikuntapäivänä ilmoitettu järjestettäväksi jo yli 80 tapahtumaa, esimerkiksi avoimia ja maksuttomia treenejä, keskustan kevätkävelyä, pihapelejä, aamusoutua ja Mansen aarrejahti -kaupunkiseikkailu. Myös kaupungin liikuntapalvelut ovat mukana: kaikkiin uimahalleihin pääsee juhlapäivänä sisään yhdellä eurolla.

Oman tapahtumansa voi ilmoittaa osaksi ohjelmaa Unelmien liikuntapäivän karttapalvelussa. Tapahtumat voivat olla sekä kaikille avoimia että rajatummalle ryhmälle suunnattuja - pienimmätkin tempaukset kannattaa ilmoittaa. Kaikki tapahtumansa ilmoittaneet osallistuvat palkintojen arvontaan.

Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n kansainvälistä Move for Health -päivää, ja sen järjestämistä koordinoi Suomen Olympiakomitea. Päivä järjestetään osana Liikkumisen unelmavuotta, joka kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan.

Kaikki Tampereen liikuntatapahtumat löytyvät Liikkuvan Tampereen kotisivuilta.


Lisätietoja

Liikkuva Tampere
Projektipäällikkö
Johanna Riippi
puhelin 040 806 2736
sähköposti [email protected]


Teksti Elise Kraatila