Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Nuorten talo muuttaa keskustaan

Julkaistu 28.4.2017 12.05

Nuorten talo muuttaa Tammelasta Kullervonkadulta keskustaan. Toiminta uusissa tiloissa Puutarhakatu 2:ssa alkaa tiistaina 2.5.2017 klo 12. Palvelut on tarkoitettu alle 30-vuotiaille tamperelaisille nuorille.

Valokuva: Nuorten talon toimipiste Puutarhakatu 2:ssa.
 

Muuton jälkeen Nuorten talo on auki aikaisempaa useampana päivänä viikossa. Talo on jatkossa avoinna maanantaista torstaihin klo 12–15. Poikkeuksena on 3.7.–10.8. välinen jakso, jolloin talo on avoinna vain tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12–15. Maanantaista 14.8. alkaen Nuorten talo on avoinna jälleen maanantaista torstaihin klo 12–15.

Nuorten talon uusi käyntiosoite on tiistaista 2.5. alkaen Puutarhakatu 2. Talon puhelinnumero on 040 8016 922 ja sähköpostiosoite nuortentalo(at)tampere.fi .

Tietoa ja tukea monenlaisiin tilanteisiin

Nuorten talolta saa tietoa ja tukea saman katon alta niin hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, asumiseen, raha-asioihin, koulutukseen, työhön kuin vapaa-aikaankin. Palvelut ovat maksuttomia. Talossa voivat asioida tamperelaiset alle 30-vuotiaat nuoret.

Nuorten talossa alkaa toukokuun alussa toiminnan kehittämis- ja pilottihanke, joka kestää vuoden 2018 loppuun saakka. Tarkoituksena on kehittää Nuorten talon palvelutarjontaa ja toimintamuotoja.

Nuorten talon keskeisiä toimijoita ovat muun muassa Etsivä työ, joka muuttaa taloon alkukesällä, Ohjaamo, nuorisopalveluiden erityisnuorisotyötä tekevät nuoriso-ohjaajat, aikuissosiaalityö, nuorten työllisyydenhoito sekä Tredun koulutusneuvonta. Lisäksi Nuorten talolle jalkautuvat jatkossa useat eri julkiset tai kolmannen sektorin palvelut.


Lisätietoja

Vastaava ohjaaja
Satu Muikku
puhelin 040 806 3067
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Riikka Pulkkinen