Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupungin vapaita yritystontteja voi tarkastella karttapalvelussa

Julkaistu 25.4.2017 13.37

Tampereella on tarjolla yritystontteja eri puolilla kasvavaa kaupunkia. Tarkempia tietoja vapaista yritystonttialueista kerrotaan kaupungin verkkosivuilla. Palvelua on kehitetty niin, että vapaat yritystontit löytyvät kätevästi karttapalvelusta, ja tiedot tonttien varaustilanteesta päivittyvät reaaliaikaisesti.

Karttapalvelusta selviää Tampereen yritystonttien tarkka sijainti ja lisäksi yksityiskohtaisempia tietoja muun muassa tonttien hinnoista, pääkäyttötarkoituksesta ja rakennusoikeuden määristä. Tietoja saa klikkaamalla kartalla olevaa tonttia; vapaat tontit on merkitty vihreällä, varatut sinisellä.

– Karttapalvelu yritystonttitarjonnasta on osa kaupungin palvelujen digitalisointia. Kiinteistöt, tilat ja asuntopolitiikka -palveluryhmä kehittää tontinluovutuksen osalta Tampereen kaupungin yrityksille tarjoamia palveluja, kertoo kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm.

Tampereelta löytyy hyvien yhteyksien varrelta eri käyttötarkoituksiin yli 50 rakennuspaikkaa yrityksille. Esimerkiksi Lahdesjärvellä ja Sammon valtatien varressa on tontteja liikerakennuksille, ja teollisuudelle tilaa on muun muassa Ruskossa. Kolmenkulman aluetta kehitetään cleantech-näkökulmasta, ja Tarasteen alue profiloituu kiertotalouteen.

– Tarvittaessa tontti voidaan räätälöidä yrityksen tarkoitukseen sopivaksi. Yrityksien kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä meiltä lisätietoja, kannustaa maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi.


Lisätietoja

Maankäyttöpäällikkö
Heli Toukoniemi
puhelin 040 806 4007
sähköposti [email protected]

Antti Juva
puhelin 040 668 3270
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell