Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ilmoittautuminen nuorisopalveluiden järjestämille kesäleireille käynnistyy 24.4.

Julkaistu 10.4.2017 11.38

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut järjestää tulevana kesänä eri teemaisia kesäleirejä lapsille ja nuorille. Leirejä järjestetään 5.6.–4.8.2017 välisenä aikana Monitoimitalo 13:ssa Tampereen keskustassa sekä nuorisopalveluiden leirikeskuksessa Ylöjärven Anterverkassa. Ilmoittautuminen kesäleireille käynnistyy maanantaina 24.4. klo 8.

Nuori harjaa possua eläinleirillä
 

Kesän 2017 leireillä opitaan uusia taitoa, tutustutaan toisiin nuoriin ja pidetään hauskaa. Monitoimitalo 13:ssa järjestetään kesäkuun alussa 10–13-vuotiaille suunnatut peli- ja ilmaisutaitoleirit. Lisäksi 7–10-vuotiaille on luvassa luovaan tekemiseen keskittyviä kädentaitoleirejä. Monitoimitalo 13:n leirit toteutetaan päiväleireinä eli klo 9–16 välisenä aikana. Viiden päivän mittaiset leirit maksavat 75€/leririläinen.

Nuorisopalveluiden leiri- ja kurssikeskuksessa Ylöjärven Antaverkassa järjestetään kesäkuussa yön yli kestäviä eläinleirejä 9–12-vuotiaille. Leireillä on mukana kotieläimiä aasista pupuun. Lisäksi Antarverkassa järjestetään 15–17-vuotiaille Kohti työelämää -leiri. Leiri on kohdennettu nuorille, joilla ei ole jatko-opintopaikkaa tai aiempaa työkokemusta. Leiri on osallistujille täysin maksuton ja pitää sisällään täyden ylläpidon (matkat, ohjelman, ruokailut). Leirin aikana tehdään erilaisia työtehtäviä, jotka sijoittuvat leirikeskuksen lähiympäristöön. Kohti työelämää -leiriläiset saavat 100€ palkkaa (veronalaista tuloa).

Kesäleireille ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 24.4. kello 8.00 Nuorten Tampere –sivustolla. Leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat tamperelaiset lapset ja nuoret.


Teksti Kati Ruotsalainen