Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tarvitseeko koululaisesi paikan kesäkerhossa?

Julkaistu 7.4.2017 13.40

Tampereella on ensi kesänä tarjolla monenlaista kesäkerhotoimintaa esiopetus- ja alakouluikäisille lapsille. Toimintaa järjestävät Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ohella myös yhdistykset ja muut toimijat.

Ulkopuolisten järjestäjien kesäkerhot on tarkoitettu useimmiten alakouluikäisille, mutta ikärajat vaihtelevat eri järjestäjien kerhoissa. Toimintaa on yleensä päivittäin maanantaista perjantaihin, juhannusviikolla maanantaista torstaihin. Myös kerhoon ilmoittautumisen ajankohta, kerhon toiminta-aika ja toimintamaksu vaihtelevat järjestäjän mukaan.

Osassa ryhmistä on järjestetty ruokailu, osaan lapset tuovat omat eväät. Kerhopäivien ohjelmassa on muun muassa ulkoilua, pelejä, liikuntaa ja kädentaitoja. Mahdollisuuksien mukaan tehdään myös retkiä.

Kaupungin järjestämistä kerhoista voi myös vielä kysyä paikkoja

Tampereen kaupungin varhaiskasvatus järjestää ensi kesänä kesäkerhotoimintaa kaikkiaan 18 toimipisteessä eri puolilla kaupunkia. Kerhoihin voi ilmoittautua vielä sunnuntaina 9.4.2017, ja kerhopaikkaa voi kysellä myös myöhemmin (Sari Salomaa-Niemi, puh. puh. 050 345 1168).

Kaupungin kerhot on tarkoitettu tänä lukuvuonna esiopetuksessa oleville lapsille, 1.–2. luokalle oleville koululaisille sekä erityisoppilaille. Päivittäinen kerhoaika on klo 7–17. Kerhopäivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Myös erityisoppilaat voivat osallistua kodin lähellä oleviin kerhoihin. Puistokoulussa järjestetään erityisoppilaiden kesähoitoa 17.7.–8.8.2017.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija
Sari Salomaa-Niemi
puhelin 050 345 1168
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen