Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lapselliset-blogi herättää keskustelemaan lapsiperheen arjesta

Julkaistu 7.4.2017 13.14

Voiko uhmaikä tulla yhden yön aikana? Miten käteen kiinni kasvaneen kännykän saa irti? Huutaako nuori, että hanki oma elämä? Jos kysymykset tuntuvat tutuilta, kannattaa ryhtyä seuraamaan kaupungin verkkosivuille avattua uutta Lapselliset-blogia. Sen ensisijaisena kohderyhmänä ovat perheet, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Blogikirjoituksissa puidaan aiheita, jotka ovat tuttuja monien lapsiperheiden arjessa.

Blogin kirjoittajat työskentelevät Tampereen kaupungilla mm. lasten ja nuorten terveyspalveluissa, lapsiperheiden sosiaalipalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa. Kirjoituksilla halutaan tukea vanhemmuutta ja herättää vanhempia pohtimaan lapsen kasvua ja kehitystä sekä nuoruuteen liittyviä kysymyksiä eri näkökulmista.

Blogin avaa Perheiden talon palveluohjaaja Kirsi Koposen kirjoitus, jossa hän kertoo oppineensa suurimmat arjen viisaudet muilta ruuhkavuosia läpikäyneiltä vanhemmilta. Blogiin toivotaankin kirjoituksia vanhemmilta niin onnistumisen kuin epäonnistumisen kokemuksista. Blogiin otetaan vastaan myös lasten ja nuorten ajatuksia vanhemmille.

Blogi löytyy Lapsiperheiden palvelut ja Päivähoito ja koulutus -sivuilta:


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]