Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ilmianna pyöräilymyönteinen työpaikka

Julkaistu 3.4.2017 12.46

Nyt etsitään Tampereen seudun pyöräilymyönteisiä työpaikkoja. Ilmianna 21.4.2017 mennessä työpaikka, joka mielestäsi ansiokkaasti ja esimerkillisesti edistää työntekijöidensä pyöräilyä.

Tampereen kaupungin Liikkuva Tampere -projekti palkitsi viime vuonna kolme tamperelaista yritystä, jotka ansiokkaasti edistivät työntekijöidensä pyöräilyä. Voittajat olivat Solita Oy, Dicode Oy ja VTT Tampere Oy, joilla kaikilla oli käytössä esimerkiksi asiointipyörät, pyöränhuoltovälineitä sekä kunnolliset pyöräparkit ja sosiaalitilat vaatteiden vaihtamista varten. Tänä vuonna Liikkuva Tampere ja Tampereen kaupunkiseutu etsivät seudun pyöräilymyönteisiä työpaikkoja.

Kampanja liittyy 6.-14.5.2017 vietettävään kansalliseen Pyöräilyviikkoon. Pyöräilyviikko pitää sisällään paljon tapahtumia sekä itse pyöräilystä että sen edistämisestä kiinnostuneille. Pyöräilyviikon pääteema tänä vuonna on "Pyörällä kulkee kaikki!". Teema kattaa hyvät ratkaisut ja käytännöt, joiden avulla voidaan kuljettaa muun muassa lapsia ja tavaroita pyörällä. Tampereen pyöräilyviikon ohjelma löytyy osoitteesta tampereenpyorailyviikko.net.

Ilmianna 21.4.2017 mennessä työpaikka, joka mielestäsi ansiokkaasti ja esimerkillisesti edistää työntekijöidensä pyöräilyä. Osallistu samalla myös liikuntavälinearvontaan. Voittaja julkistetaan pyöräilyviikolla 8.5.2017.

Tampereen pyöräilymyönteisimpien työpaikkojen palkinnonsaajat
Pompo Stenberg Solitasta, Janne Sikiö Dicodesta sekä Terhi Kolari, Eveliina Grönroos ja Johan Plomp VTT:ltä vastaanottivat viime vuonna pyöräilymyönteisimpien työpaikkojen kunniakirjat.

Lisätietoja

Projektipäällikkö
Johanna Riippi
puhelin 040 806 2736
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki

Kuvat Johanna Riippi