Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Johanneksen koulutalon tontille lisärakennus

Julkaistu 3.4.2017 12.39

Juhannuskylän kouluun Johanneksen koulutalon tontille suunnitellaan lisärakennusta esiopetuksen ja 1.–2. luokkien oppilaille.

Lisärakennus valmistuu suunnitelman mukaan keväällä 2018. Lisätilaa tarvitaan, koska lasten määrä on kasvanut keskustassa ja kasvun arvioidaan alueella jatkuvan myös ensi vuosikymmenellä. Esiopetuksen siirtyessä kouluun Jussinkylän päiväkodista vapautuvat tilat saadaan päivähoidon käyttöön. Esiopetuksen siirtyminen Johanneksen koulutaloon parantaa jatkossa myös esi- ja alkuopetuksen mahdollisuuksia joustavaan yhteistyöhön.

Lisärakennus mitoitetaan 125 oppilaalle. Opetustilat suunnitellaan mahdollisimman monikäyttöisiksi, esimerkiksi aamu- ja iltapäivätoiminta ja kerhotoiminta käyttävät joustavasti koulun uusia tiloja.

Yksikerroksinen lisärakennus sijoittuu Erkkilänkadun varteen Juhannuskylän koulutalon tontille (os. Postikatu 2). Rakennus on yksikerroksinen, ja siitä on suora yhteys välituntipihalle. Koska lisätilaa tarvitaan pian, rakennus toteutetaan leasing-rahoituksella. Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta päätti asiasta maaliskuun kokouksessaan.


Lisätietoja

Hankearkkitehti
Outi Leppänen
puhelin 040 642 7519
sähköposti [email protected]

Koordinaattori
Elina Kalliohaka
puhelin 040 801 6785
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen