Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Hae kesätyöharjoitteluun nuorisopalveluihin 17.4. mennessä

Julkaistu 3.4.2017 9.36

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa kesäksi 2017 kesätyöharjoittelupaikkoja noin 50:lle 13–17-vuotiaalle tamperelaiselle nuorelle. Valinnoissa ovat etusijalla ensimmäistä kesätyöpaikkaa hakevat nuoret. Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla lasten liikennepuistossa sekä nuorisopalveluiden omissa kesäkahvioissa ja jäätelökioskeissa.

Nuorten Tampere
 

Kesätyöharjoittelujaksot ovat viikon (5 päivää) tai kahden viikon (10 päivää) mittaisia. Työpäivät sijoittuvat arkipäiville (maanantai–perjantai). Työpäivän pituus on 6 tuntia. Työharjoittelusta maksetaan palkkaa 338€/2 viikkoa tai 169€/1 viikko. Harjoitteluun tulevan nuoren kanssa tehdään työsopimus ja he ovat vakuutettuja harjoittelun aikana.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, minkä perusteella kesätyöharjoittelijat valitaan. Haastattelut pidetään viikolla 17. Yksi nuori voi vastaanottaa yhden harjoittelupaikan. Kesätyöharjoitteluun valituille nuorille järjestetään perehdytyskoulutus toukokuussa. Harjoittelijoiden tukena kesätyöjakson aikana ovat nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajat.

Kesätyöharjoittelupaikkaa haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake 3.–17.4.2017 välisenä aikana. Tarkemmat tiedot kesän 2017 työtehtävistä löydät Nuorten Tampere -sivustolta.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Antti Heinonen
puhelin 050 321 3051
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen

Kuvat Kati Ruotsalainen