Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lautakunta päätti kesäkerhojen maksuista

Julkaistu 23.3.2017 20.03

Tampereen kaupungin varhaiskasvatus järjestää ensi kesänä toimintaa kaikkiaan 18 toimipisteessä eri puolilla kaupunkia. Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta päätti kunnallisten kesäkerhojen asiakasmaksuista 23.3.2017.

Kerhot on tarkoitettu tänä lukuvuonna esiopetuksessa oleville lapsille, 1.–2. luokalle oleville koululaisille sekä erityisoppilaille. Päivittäinen kerhoaika on klo 7–17. Kerhopäivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Kerhoja on ympäri kaupunkia 18 toimipisteessä ja myös erityisoppilaat voivat osallistua kodin lähellä oleviin kerhoihin.

Puistokoulussa järjestetään erityisoppilaiden kesähoitoa 17.7.–8.8.2017. Päivittäinen hoitoaika on klo 7–17. Erityisoppilailla on mahdollisuus harkinnanvaraiseen kuljetukseen huoltajien hakemuksen perusteella. Erityisoppilaiden hoidossa on lomatauko 3.–14.7.2017.

Kunnallisten kesäkerhojen ja erityisoppilaiden kesäajan hoidon asiakasmaksu on 35 euroa kalenteriviikolta, 28 euroa juhannusviikolta, jolloin kerho toimii neljänä päivänä, ja koulun alkua edeltävältä viikolta 14 euroa (päivien määrä vaihtelee eri vuosina). Maksu peritään varatuista viikoista. Varattuja viikkoja huoltajat voivat muuttaa 19.5.2017 asti. Kehitysvammaisilta lapsista ja nuorilta ei peritä kerhomaksuja 16 ikävuoteen asti. Nyt päätetyt maksut ovat voimassa toistaiseksi.

Kesätoimintaa järjestävät kaupungin ohella myös muut toimijat Tampereella. Rehtorit toimittavat kesäkerhojen tarkemman tiedotteen koululaisille Helmi-järjestelmän kautta lähipäivinä. Esiopetuksessa olevat lapset saavat tiedotteen esiopetuksen kautta. Kerhoihin ilmoittaudutaan 7.4.2017 mennessä. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Helmi-järjestelmän ja esiopetuksen kautta tulevasta tiedotteesta.


Lisätietoja

Erikoissuunnittelija
Sari Salomaa-Niemi
puhelin 050 345 1168
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen