Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampere-lehti jaetaan koteihin lauantaina 4. maaliskuuta

Julkaistu 4.3.2017 9.00

Tampere-lehti eli Tampereen kaupungin asukaslehti jaetaan joka kotiin lauantaina 4. maaliskuuta 2017. Tampere-lehdessä kerrotaan tamperelaisille ajankohtaista tietoa kaupungin palveluista ja toiminnasta.

Tampere-lehti 2/2017
 

Lehdessä julkaistaan 8-sivuinen kaavoituskatsaus, jossa esitellään vuoden 2017 kaavatyöt. Lisäksi lehdessä kerrotaan muun muassa Hatanpään sairaalan uusista tiloista, Tampereella alkavasta terveysasemapalvelujen valinnanvapauskokeilusta, raitiotien rakentamisesta, kaupungin kiinteistöjen myynneistä sekä siitä, miten Suomi 100-juhlavuosi näkyy Tampereella.

Tampere-lehti ilmestyy tänä vuonna kolme kertaa. Julkaisija on Tampereen kaupungin viestintäyksikkö. Lehti on julkinen tiedote ja jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen. Jakelua koskevat palautteet voi antaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Tampere-lehti on jaettavana myös keskusvirastotalon ala-aulassa Aleksis Kiven katu 14 - 16 C, palvelupiste Frenckellissä, kaupungin kirjastoissa, terveysasemilla ja muissa palvelukohteissa. Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna ja pdf-tiedostona kaupungin verkkosivuilla.


Lisätietoja

Päätoimittaja
Viestintäjohtaja
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki