Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tredu kehittää työelämäyhteistyötään Nokian ja Kangasalan kanssa

Julkaistu 16.2.2017 17.10

Tampereen seudun ammattiopisto, Tredu, kehittää työelämäyhteistyötään vahvistamalla yritysyhteistyötä ja -vuorovaikutusta toimipisteissään Kangasalla ja Nokialla. Kumppanussopimuksella lisätään muun muassa alueen tarpeisiin suunniteltua monimuotoista ammatillista koulutusta, työssäoppimista sekä opinnäytetöitä.

Yhteistyön vahvistamisesta päätti Tampereen kaupungin osaamis-ja elinkeinolautakunta 16.2.2017. Tavoitteena on kehittää alueen elinkeinoelämää, työllisyyden hoitoa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Myös yrittäjäjärjestöt pyritään sitouttamaan yhteiseen toimintaan. Nokian kaupungilla ja Tredulla on ollut vastaavaa yhteistyötä aiemminkin. Uusi kumppanuussopimus jatkaa ja vahvistaa yhteistyötä Nokialla ja samankaltainen sopimus tehdään nyt myös Kangasalla.

Kumppanuussopimuksen osapuolet Tampereen kaupunki/Tredu ja Nokian kaupunki sekä Tampereen kaupunki/Tredu ja Kangasalan kunta puolittavat toiminnan kustannukset. Toiminnallinen toteuttamisvastuu on sopimuskumppaneiden nimeämillä määräaikaisilla yrityskoordinaattoreilla. Nokian yrityskoordinaattori käyttää työajastaan 40 prosenttia yrittäjyyden ja yritysyhteistyön edistämiseen, Kangasalan koordinaattori 50 prosenttia työajastaan.


Lisätietoja

Koulutusvientijohtaja
Helena Koskinen
puhelin 040 0236 990
sähköposti [email protected]

Kehitysjohtaja
Tuula Hoivala
puhelin 050 3295711
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell