Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Koillisen alueen alueverkosto käynnistyy asukasillassa 30.1.

Julkaistu 23.1.2017 10.18

Haluatko kehittää Tampereen koillista aluetta ja sen palveluita? Tule mukaan kumppaniksi koilliseen alueverkostoon, joka on yksi kaupungin uusista avoimista alueellisista kehittämisfoorumeista.

 

Alueverkostoissa kohtaavat alueen kehittämisestä kiinnostuneet eri-ikäiset asukkaat sekä yhdistysten, yritysten ja kaupungin edustajat. Alueverkostoihin ei erikseen nimetä jäseniä.

Koillisen alueverkoston toiminta käynnistyy pormestarin ja valtuuston puheenjohtajan asukasillalla maanantaina 30.1.2017 kello 17-20. Paikalla ovat pormestari Anna-Kaisa Ikonen, valtuuston puheenjohtaja Sanna Marin sekä apulaispormestareita keskustelemassa koillisen alueen asioista ja vastaamassa kysymyksiin. Tilaisuus järjestetään Koilliskeskuksen uusissa tiloissa monitoimitila Kivessä. Koilliskeskus sijaitsee Linnainmaan Prisma-keskuksen yhteydessä.

Asukasiltaan on mahdollista lähettää ennakkoon kysymyksiä torstaihin 26.1. mennessä osoitteessa www.koilliskeskus.fi/alueverkosto, Koilliskeskuksen Facebook-sivuilla (Tampereen Koilliskeskus) tai Koilliskeskuksen neuvonnan alueverkoston palautelaatikkoon.


Lisätietoja

Koilliskeskus
sähköposti [email protected]
puhelin 040 639 7736
33560 Tampere
avoinna ma - pe klo 8 - 20 ja la klo 9 - 16

Facebook: Tampereen Koilliskeskus