Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Mukulapysäkki tarjoaa lastenhoitoapua torstaisin

Julkaistu 20.1.2017 14.38

Tarvitsetko lapsellesi hoitoa, kun asioit kaupungilla? Perheiden talossa lyhytaikaista lastenhoitoapua tarjoava Mukulapysäkki jatkaa toimintaansa kevätkaudella. Mukulapysäkki toimii torstai-aamupäivisin 26.1. alkaen klo 9–11.45.

Palvelu on tarkoitettu 6 kuukautta täyttäneille ja alle 7-vuotiaille lapsille. Hoitopaikka lapselle varataan etukäteen. Mukulapysäkille voi ilmoittautua maanantaisin tai tiistaisin perhetyönohjaajalle Mukulapysäkin numeroon 040 639 7805. Lapset otetaan Mukulapysäkille ilmoittautumisjärjestyksessä, ja heitä mahtuu ryhmään enintään kahdeksan kerrallaan.

Toiminta on asiakkaille maksutonta. Mukulapysäkkiä pyörittävät Tampereen kaupungin perhetyöntekijät ja Tredun lähihoitajaopiskelijat. Lapsille on hyvä varata mukaan omat eväät ja tarvittaessa vaipat ja vaihtovaatteet.

Perheiden talo sijaitsee Tammelakeskuksessa osana Tammelan lähitoria, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B,1 krs (käynti sisäpihan kautta). Perheiden talon palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille lapsiperheille. Toiminnasta vastaa Tampereen kaupunki.


Lisätietoja

Perhetyönohjaaja
Salla Juntunen
puhelin 040 639 7708
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen