Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lastenkulttuurikeskus Rullassa kävijäennätys

Julkaistu 19.1.2017 14.38

Lastenkulttuurikeskus Rullassa Tampereella vieraili vuoden 2016 aikana yhteensä 26 910 kävijää, mikä ylittää selkeästi edeltävien vuosien lukemat. Edellinen, vuodelta 2012 oleva ennätys rikkoutui 3 000 kävijällä.

Päiväkohtaisten kävijätilastojen pohjalta ylivoimaisesti suosituin näyttely oli Dinolandia, jossa vieraili keskimäärin 145 kävijää päivässä. Dinolandia on avoinna vielä maaliskuun alkuun saakka. Seuraavaksi suosituin oli Sirkus saapui kaupunkiin -näyttely, jossa vieraili keskimäärin 126 kävijää päivässä. Myös vauvojen vedenalainen maailma ja lukuisat tapahtumat ovat herättäneet lapsiperheiden mielenkiinnon lastenkulttuurikeskusta kohtaan.

Rulla on Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden alainen lastenkulttuurikeskus, jonka toiminta on suunnattu sekä perheille että oppilasryhmille. Rullassa järjestetään vuosittain useita lapsille suunnattuja näyttelyitä, tapahtumia sekä työpajatoimintaa.

Vuoden aikana Rullan tilat ovat monesti natisseet liitoksistaan. Kävijämäärien odotetaan pysyvän korkeina myös vuonna 2017. Helpotusta tilanahtauteen on luvassa keväällä 2018, jolloin lastenkulttuurikeskus muuttaa Vanhalle kirjastotalolle avattavaan uuteen kulttuurikeskukseen.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Marianna Lehtinen
puhelin 040 801 6868
sähköposti [email protected]


Teksti Marianna Lehtinen