Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tehdään yhdessä vuosisadan juhlat!

Julkaistu 5.1.2017 14.42

Satavuotiasta Suomea juhlitaan vuonna 2017 monin menoin myös Tampereen kaupunginkirjastossa. Vuosi huipentuu marraskuussa vietettäviin juhlaviikkoihin.

suomi 100 -tunnuskuvio
 

Kotimaiset klassikot, suomalaisten suosikit ja ajankohtaiset aiheet näkyvät kirjaston tapahtumissa pitkin vuotta, mutta varsinaiset juhlat ovat luvassa marraskuussa. Silloin kirjastoissamme eri puolilla kaupunkia vietetään näyttäviä juhlaviikkoja sekä itsenäisyyden juhlavuoden että kirjastojen kunniaksi. Juhlinta huipentuu pääkirjasto Metson uusiin avajaisiin remontin valmistuttua. Luvassa on runsaasti ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille.

Ehdota ohjelmaa juhlaviikoille

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Yhdessä tekeminen ja jaetut elämykset ovat keskeisessä roolissa myös kirjaston juhlaviikoilla. Haluammekin kutsua kaikki tamperelaiset paitsi mukaan juhlimaan, myös tekemään yhteisiä juhlia.

Miten Sinä haluaisit juhlia satavuotiasta Suomea ja sen sivistyksen kivijalkaa, kirjastoja? Ehdota esiintyjiä ja ohjelmanumeroita kirjaston juhlaviikoille 31.1.2017 mennessä ao. lomakkeilla!

Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Ulkoinen linkkiEhdota ohjelmaa juhlaviikoille (e-lomake) Ulkoinen linkkiHae esiintymään juhlaviikoille (e-lomake)


Lisätietoja

Tapahtumakoordinaattori
Anna Szalay
puhelin 040 800 4836
sähköposti [email protected]

Viestintäsuunnittelija
Emma Salmi
puhelin 0400 581 510
sähköposti [email protected]


Teksti Emma Salmi