Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Luistelukenttien ajantasaiset jäädytystiedot löytyvät nyt liikunta-ja ulkoilupaikkojen tiedotuspalvelusta

Julkaistu 13.12.2016 12.57

Uusi verkkopalvelu kertoo luistelukenttien ajantasaiset huoltotiedot. Missä pääsee luistelemaan?

Luistelukentällä
 

Liikunta- ja ulkoilupaikkojen tiedotuspalvelu kertoo luistelukenttien kunto- ja huoltotiedot (milloin kenttä on viimeksi huollettu tai kentän tila todettu). Mukana on tällä hetkellä 108 puistojen ja koulujen yhteydessä sijaitsevaa luonnonjääluistelukenttää, 7 kaukaloa, 2 retkiluistelurataa sekä Koulukadun tekojääkentät. Tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä uuteen järjestelmään saadaan kaikki noin 150 luistinkenttää.

Kenttien huoltohenkilökunta päivittää tietoja palveluun sitä mukaa, kun päivittäisiä huoltotöitä on suoritettu. Kenttien huoltotiedot on eroteltu värikoodeilla: vihreä väri kertoo kentän olevan luistelukunnossa, keltainen väri kertoo kentällä olevan huoltotöitä ja punainen väri kertoo kentän olevan suljettu.

Karttatasoja selaamalla taustakarttana voi käyttää Tampereen kaupungin ylläpitämää virastokarttaa, opaskarttaa tai Maanmittauslaitoksen peruskarttaa. Myös ilmakuva on mahdollinen.

Palveluun pääsee osoitteesta Ulkoinen linkkiwww.mski.fi/tampere , josta löytyy myös latujen ajantasaiset kunto- ja huoltotiedot (milloin latu on viimeksi huollettu tai ladun kunto todettu) hiihtotapa, pituus ja valaistus.