Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Talvitien päiväkoti ja koulu tuovat muutoksia Rantaperkiöön ja Lepolaan

Julkaistu 12.12.2016 14.35

Härmälän alue saa ensi kesänä uuden pienten lasten yksikön, kun Talvitien päiväkoti ja koulu valmistuvat. Samalla alueen päivähoito-, esiopetus- ja koulutilojen järjestelyt ovat tarkentuneet.

Talvitien uusissa tiloissa (os. Talvitie 24) järjestetään päivähoitoa sekä esi- ja alkuopetusta. Talvitien päiväkoti ja koulu aloittavat toimintansa elokuussa 2017.

Rantaperkiön päiväkodissa nykyisin päivähoidossa olevilla lapsilla on mahdollisuus hakea 24.2.2017 mennessä siirtoa uuteen Talvitien päiväkotiin. Päivähoito Talvitien uusissa tiloissa alkaa 1.8.2017. Vaihtoehtoisesti lapset voivat jatkaa päivähoidossa nykyisessä Rantaperkiön päiväkodissa. Rantaperkiön päiväkodin tilat ovat päiväkotikäytössä 30.6.2019 asti.

Siirtomahdollisuudesta uuteen Talvitien päiväkotiin on lähetetty tietoa sähköpostitse suoraan vanhemmille. Tarvittaessa lisätietoja saa myös oman päiväkodin johtajalta.

Lepolan päiväkodin molemmat nykyiset esiopetusryhmät siirtyvät ensimmäiselle luokalle aikaisemmasta tiedosta poiketen Talvitien kouluun (eivät siis Härmälän kouluun). Myös kaikki Lepolan päiväkodin 5-vuotiaat siirtyvät esiopetukseen Talvitielle. Talvitien uusien tilojen valmistuttua Lepolan päiväkodista luovutaan.


Lisätietoja

Perusopetusjohtaja
Kristiina Järvelä
puhelin 040 800 4678
sähköposti [email protected]

Suunnittelija
Hanna Sulonen
puhelin 040 801 6781
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen