Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisia juhlitaan Tampere-talossa

Julkaistu 29.11.2016 15.06

Tampere-talo ja kulttuuripalvelut kutsuvat lapset ja perheet juhlistamaan 99-vuotiasta itsenäistä Suomea. Tapahtumassa voi osallistua taidepajoihin, ihastella tanssiesityksiä ja tanssahdella myös itse. Touhun lomassa voi nauttia pienen kahvion antimista. Pukukoodi on juhlava, mutta lapsen omia näkemyksiä kunnioittava.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset
 

Tapahtuman tarkoitus on tarjota tamperelaisille lapsiperheille elämyksellinen ja toiminnallinen tapahtumakokonaisuus arvokkaissa puitteissa. Tapahtuman isäntäväkenä toimivat Tampereen Lasten Parlamentin nuoret, jotka ovat olleet suunnittelemassa myös tapahtuman sisältöjä.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle, erityisesti kuitenkin 4-12 -vuotiaille. Juontajana toimii Pikku Kakkosestakin tuttu Veera Degerholm, joka juontaa tapahtuman yhdessä Lasten Parlamentin nuorten kanssa. Kahvia ja pientä purtavaa on tarjolla tapahtuman pienessä kahviossa kohtuuhintaan.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Tampereen Lasten Parlamentti, Tampere-talo sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset ti 6.12. klo 14-17 Tampere-talon Sorsapuistosalissa, Yliopistonkatu 55. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.


Lisätietoja

Koordinaattori
Jenni Taipalus
puhelin 050 523 2134
sähköposti [email protected]


Teksti Jenni Taipalus