Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Sairaan tervettä sisäilmaa - Sisäilmapaja8 Tampereella 16.–17.11.2016

Julkaistu 14.11.2016 13.33

Valtakunnallinen sisäilmapaja järjestetään tänä vuonna Tampereella 16.–17.11.2016. Sisäilmapaja8:n pääteemana on sisäilman laadun parantaminen eri osapuolten yhteistyönä. "Sairaan tervettä sisäilmaa" -otsikolla järjestettävä työpaja haastaa eri alojen toimijat yhteisiin toimiin paremman sisäilman puolesta.

Sisäilmapaja kokoaa yhteen käytännön toimijoita ja asiantuntijoita eri puolilta Suomea. Pajan järjestäjinä toimivat Tampereen kaupunki, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK ja Sisäilmayhdistys ry. Kaksipäiväinen sisäilmapaja pidetään Tampereen ammattikorkeakoululla osoitteessa Kuntokatu 3.

Tampereen Tilakeskus esittelee kaksipäiväisessä seminaarissa Tampereen tapoja huolehtia sisäilman laadusta. Esillä ovat muun muassa energiansäästötoimien ja siivottavuuden vaikutus sisäilmaan ja sisäilma-asioista viestiminen.

Tilakeskus viestii sisäilma-asioista avoimesti ja asiakaslähtöisesti. Kiinteistöjen sisäilman laatua tarkkaillaan, ja se pyritään pitämään tasokkaana ennaltaehkäisevällä toiminnalla. Tilakeskus on kehittänyt laaduntarkkailua varten selkeitä ja yhdenmukaisia toimintamalleja sekä uudistanut sisäilmaohjeistuksen.

Keväällä 2016 julkaistiin uusi opas tilojen käyttäjille sisäilma-asioiden hoitamisesta Tampereen kaupungin palvelurakennuksissa. Opas ja muu sisäilma-asioihin liittyvä tieto löytyy keskitetysti Tilakeskuksen verkkosivuilta.

Järjestäjien puolesta lisätietoja sisäilmapajasta antavat:

Sisäilma-asiantuntija
Mervi Ahola
Sisäilmayhdistys ry
puh. 010 279 1147

Vastaava isännöitsijä
Jenni Pitkänen
Tampereen Tilakeskus Liikelaitos
puh. 040 806 2420

Lehtori
Leila Kakko
Tampereen ammattikorkeakoulu
puh. 050 311 9623


Teksti Kirsi Viertola