Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Perheiden talon vanhempainillassa keskustellaan kiusaamisesta

Julkaistu 11.11.2016 14.41

Perheiden talon avoimessa vanhempainillassa tiistaina 15.11.2016 puhutaan kiusaamisesta. Avoimeen vanhempainiltaan ovat tervetulleita kaikki kouluikäisten lasten vanhemmat.

Vanhempainilta alkaa klo 17.30 ja päättyy klo 19. Tilaisuudessa perhe- ja paripsykoterapeutti Anne Hellsten ja mielenterveys- ja päihdepalvelujen koordinaattori Katri Pihlaja kertovat kiusaamisesta ja sen vaikutuksista lapseen ja nuoreen. Vanhempainillassa keskustellaan myös siitä, miten aikuiset voivat olla tukena, jos lapsella on kokemuksia kiusaamisesta.

Perheiden talo sijaitsee Tammelakeskuksessa osana Tammelan lähitoria, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B,1 krs (käynti sisäpihan kautta). Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Vanhempainillan ajaksi Perheiden talolla on tarjolla klo 17.30–19 lapsille iltatoimintaa, johon ilmoittaudutaan etukäteen Kirsi Koposelle. Iltatoimintaa järjestävät Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat.

Perheiden talon palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille lapsiperheille, ja toiminta on perheille maksutonta. Toiminnasta vastaa Tampereen kaupunki, mutta osan palveluista tuottavat yhdistykset ja muut tahot.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen