Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistuksen Pirkanmaa 2019 -sivut avattu

Julkaistu 31.10.2016 11.07

Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelulle on tehty omat sivut osoitteeseen www.pirkanmaa2019.fi.

Sivuilta löytyvät esivalmistelua tekevät toimielimet: valtuuskunta, hallitus ja johtoryhmä sekä johtajakokous sekä niiden esityslistat ja pöytäkirjat.

Valmistelussa syntyvä aineisto kerätään sivuillle

Esivalmisteluun kuuluva työ on lähtenyt käyntiin 22 teemaryhmässä ja kolmessa projektiryhmässä. Valmistelussa syntyvä aineisto on lähtökohtaisesti julkista. Materiaalia julkaistaan sivustolla kohdassa "Valmistelussa syntyvä materiaali".

Samalta sivulta löytyvät uudistuksen kolmen projektiryhmän (yhteiset, sote ja maakuntauudistus) tehtävät ja jäsenet. Sivulla on myös linkit projektiryhmien alla työtä tekeviin teemaryhmiin. Jokaisesta projekti- ja teemaryhmästä pääsee alasivulle, johon kerätään ryhmässä valmistuvaa aineistoa.

Esivalmistelun viestintäsuunnitelma sekä visuaaliseen ilmeeseen liittyvää materiaalia löytyy Viestintä-sivulta. Visuaalisen ilmeen on suunnitellut mainostoimisto Sireeni Oy Tampereelta.

Logo: Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistus
Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistuksen esivalmistelun logo on saanut inspiraationsa Pirkanmaan maakuntapuusta eli tuomesta.

Keskustele Twitterissä aihetunnisteella #pirkanmaa2019

Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistukselle on perustettu Twitter-tili, jossa voi seurata esivalmistelun kuulumisia ja käytävää keskustelua, osoitteessa @pirkanmaa2019. Keskustelua käydään aihetunnisteella #pirkanmaa2019.

Pirkanmaa2019.fi-etusivulle on koottu somevirtaa sekä maakunnallisen että valtakunnallisen valmistelun Twitter-tileiltä.


Lisätietoja

Muutosjohtaja
Kari Hakari
puhelin 050 590 2197
sähköposti [email protected]


Pirkanmaan liitto
Viestintäpäällikkö
Kirsti Kivilinna
puhelin 050 345 1061
sähköposti [email protected]