Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lapsi tai nuori, ehdota Vuoden aikuista 2016

Julkaistu 24.10.2016 15.00

Tampereen kaupunki on palkinnut Vuoden aikuisen vuodesta 2007 alkaen. Palkinto myönnetään henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka on tehnyt merkittävää työtä tamperelaisten lasten ja nuorten hyväksi. Tänä vuonna kaupunki pyytää ehdotuksia Vuoden aikuiseksi tamperelaisilta lapsilta ja nuorilta.

Aiemmin Vuoden aikuisena on Tampereella palkittu mm. vara-isovanhemmat, tukihenkilö, lastensuojelun sijaisvanhempia ja liikunnan parissa toimivia.

Lapsi tai nuori, tee ehdotuksesi palkittavasta 30.10.2016 mennessä. Ehdotuksen voi tehdä itse tai ryhmänä, esimerkiksi kaveriporukalla tai koulun oppilaskunta yhdessä. Jos ehdotuksen tekee ryhmä, kohtaan ’Lisätietoja vastaajasta’ tulee merkitä, mikä ryhmä on kysymyksessä ja kuinka monta lasta tai nuorta siinä on mukana.

Vuoden aikuiseksi voi esittää henkilöä, ryhmää tai yhteisöä, joka on tehnyt merkittävää, tärkeää työtä tamperelaisten lasten tai nuorten hyväksi. Perustele ehdotuksesi: miksi ehdotat palkittavaa, millaista työtä hän on tehnyt? Ehdotus voi liittyä esimerkiksi Lapsen oikeuksien vuoden 2016 yhdenvertaisuus-teemaan. Ehdotus voi kuitenkin liittyä myös johonkin muuhun aiheeseen, jonka lapset ja nuoret kokevat tärkeäksi.

Palkinnon saajan päättää Tampereen kaupungin lasten ja nuorten palvelujen lautakunta kokouksessaan 17.11.2016. Tampereen kaupungin lapsiasiamies ja Lasten Parlamentti käsittelevät saadut ehdotukset yhdessä ja tekevät esityksen lautakunnalle. Valinnassa ei voida ottaa huomioon ehdotuksia, joita ei perustella tai jotka eivät ole edellä mainittujen ehtojen mukaisia.


Lisätietoja

Lapsiasiamies
Tiia Heinäsuo
puhelin 050 411 2434
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen