Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Palvelualueille nimitettiin uusia johtajia

Julkaistu 14.10.2016 16.00

Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaosto perusti uusia johtajien virkoja lokakuun kokouksessaan.

Kaupungin palvelut organisoidaan hyvinvoinnin, elinvoiman ja kilpailukyvyn sekä kaupunkiympäristön palvelualueille. Tilaajaryhmän nykyiset tehtävät ja palvelut siirtyvät näille kolmelle palvelualueelle. Organisaatiomuutoksessa vanhoja johtajien ja päälliköiden tehtäviä lakkaa.

Henkilöstöjaoston päätöksiin perustuen konsernijohtaja Juha Yli-Rajala on nimittänyt henkilöitä uusiin tehtäviin palvelualueiden johtajien esityksestä.

Hyvinvoinnin palvelualueella palveluryhmien johtajina aloittavat 1.1.2017 alkaen Lauri Savisaari (kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja), Anniina Tirronen (avopalvelujohtaja), Kristiina Järvelä (kasvatus- ja opetusjohtaja) ja Arto Ranta (sairaalajohtaja). Suunnittelujohtajaksi on nimitetty 1.1.2017 alkaen Leena Viitasaari.

Kaupunkiympäristön palvelualueella palveluryhmien johtajina aloittavat 1.1.2017 alkaen Taru Hurme (suunnittelujohtaja), Mika Periviita (joukkoliikennejohtaja), Milko Tietäväinen (rakennuttamisjohtaja) ja Kaisu Anttonen (ympäristöjohtaja).

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueella kehittämisohjelmat -palveluryhmän hankejohtajaksi on nimitetty Tero Tenhunen 1.1.2017 alkaen. Toisen asteen koulutuksen johtajana toimii Jorma Suonio ja työllisyyden hoidon palveluyksikön johtajana Mika Itänen, kiinteistöjohtajana Virpi Ekholm ja kehitysjohtajana Kari Kankaala. Lisäksi palvelualueelle tullaan perustamaan yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtajan virka.


Lisätietoja

Hyvinvoinnin palvelualue:
Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja
Taru Kuosmanen
puhelin 040 704 7337

Kaupunkiympäristön palvelualue:
Johtaja
Mikko Nurminen
puhelin 040 801 2665

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue:
Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja
Teppo Rantanen
puhelin 040 023 5442

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147


Teksti Tuuli Oinonen