Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Perheiden talon vanhempainillassa puhutaan somesta

Julkaistu 7.10.2016 14.57

Perheiden talon avoimessa vanhempainillassa on tiistaina 11.10.2016 aiheena sosiaalinen media. Kouluikäisten lasten ja nuorten vanhemmille tarkoitettu Hyvä paha some -ilta pureutuu sosiaalisen median hyviin ja huonoihin puoliin.

Avoimeen vanhempainiltaan ovat tervetulleita kaikki kouluikäisten lasten vanhemmat, jotka pohtivat oman lapsensa sosiaalisen median käyttöön ja nettipelaamiseen liittyviä asioita.

Vanhempainilta alkaa klo 17.30 ja päättyy klo 19. Vanhempainillassa on alustus ja keskustelua sosiaalisen median käytöstä ja pelaamisesta. Mukana on Perhepiste Nopean ja perhepalvelujen työntekijöitä. Tervetuloa mukaan kuulolle ja keskustelemaan!

Cafe Tammelakeskus on auki klo 17.00 saakka Tammelakeskuksen aulassa.

Perheiden talo sijaitsee Tammelakeskuksessa osana Tammelan lähitoria, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 21 B,1 krs (käynti sisäpihan kautta).

Syksyn aikana Perheiden talo järjestää joka kuukausi kouluikäisten vanhemmille tarkoitetun teemallisen vanhempainillan, joissa käsitellään koululaisten perheitä koskettavia aiheita. Marraskuussa ovat esillä lapsen oikeudet ja kiusaamisen kokemukset, joulukuussa puhutaan päihteistä.

Vanhempainiltojen ajaksi lapsille ohjattua iltatoimintaa

Vanhempainiltojen ajaksi Perheiden talolla on tarjolla klo 17–19 maksutonta lasten iltatoimintaa, johon ilmoittaudutaan etukäteen Kirsi Koposelle. Illan aikana lapset pääsevät pelailemaan, leikkimään, liikkumaan tai taitelemaan. Iltatoimintaa järjestävät Tampereen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat.

Perheiden talon palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille lapsiperheille, ja toiminta on perheille maksutonta. Toiminnasta vastaa Tampereen kaupunki, mutta osan palveluista tuottavat yhdistykset ja muut tahot. Yhteistyötä tehdään myös Tammelan lähitorin kanssa. Perheiden talon toiminnasta ja ohjelmasta kerrotaan tarkemmin kaupungin internetsivuilla.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen