Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ilmoittautuminen nuorisopalveluiden järjestämille kesäleireille on avoinna

Julkaistu 4.4.2016 8.16

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut järjestää tulevana kesänä tamperelaisille koululaisille kesäleirejä. Luvassa on suosittuja eläinleirejä 3.–6.-luokkalaisille ja pelileirejä Monitoimitalo 13:ssa. Lisäksi 15–17-vuotiaille nuorille, joilla ei ole jatko-opintopaikkaa tai aiempaa työkokemusta, on tarjolla maksuttomia Kohti työelämää -leirejä.

Polkuautoilija lasten liikennepuistossa
 

Nuorisopalvelut järjestää kesäleirejä päiväleireinä Monitoimitalo 13:ssa ja yön yli kestävinä Antaverkan leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Leireille ilmoittautuminen avautui 4.4.2016 kello 8.00.

–Erityisen innoissamme olemme siitä, että voimme tarjota tänä vuonna kaksi Kohti työelämää -leiriä sellaisille nuorille, jotka jäivät vaille kesätöitä. Leirit ovat osallistujille maksuttomia ja leiriläiset saavat 100 € taskurahaa leiriviikon aikana tehdyistä työtehtävistä, nuoriso-ohjaaja Miia Nivala iloitsee.

Työelämä-leirillä tehdään erilaisia työtehtäviä, jotka sijoittuvat Antaverkan leirikeskuksen lähiympäristöön. Tehtävät pitävät sisällään muun muassa rakennuksen kunnostusta sekä piha- ja keittiötöitä. Leirillä suoritetaan Ajokortti työelämään -koulutus, joka antaa valmiuksia työelämään hakeutumisessa.

Kesäleirien lisäksi nuorisopalvelut tarjoaa tamperelaisille lapsille ja nuorille monenlaista tekemistä. Kalevan kaupunginosassa sijaitsevassa lasten liikennepuistossa 6–10-vuotiaat pääsevät kurvailemaan polkuautoilla. Liikennepuiston kesäkauden avajaisia vietetään 8.6.2016. Keskustan Monitoimitalo 13:ssa on kesällä teemoitettua peli- ja kädentaitotoimintaa. Lisäksi nuorisopalveluiden työkesätyöharjoittelupaikoissa tamperelaiset nuoret ottavat ensiaskeliaan työelämään.


Lisätietoja

Lisätietoja Kohti työelämää -leireistä
Nuoriso-ohjaaja
Miia Nivala
puhelin 050 322 6379
sähköposti [email protected]


Teksti Kati Ruotsalainen